Reflectieplanner

  • Leef doelgerichter
  • Creëer je ideale toekomst
  • Verminder stress

Reflecteer op je leven met een speciale reflectieplanner van MindWay uit Amsterdam! Deze planner is speciaal bedoeld om je dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse doelen te structureren. Hiermee creëer je een algeheel overzicht in je leven en wordt het gemakkelijker om doelen te stellen en te behalen. De tools die wij aanbieden zijn de MindWay Goalsetting Method en de Planner, die beiden op hun eigen manier fungeren als reflectieplanner. Reflecteer optimaal op je leven door onze tools te gebruiken en ontdek alle voordelen!

Interesse in onze producten? Bezoek de webshop

Een reflectieplanner waarmee jij je doelen behaalt

Reflecteer je al regelmatig op je leven maar heb je net die extra structuur nodig? Of ben je juist op zoek naar een reflectieplanner om je leven beter op orde te krijgen en jezelf te ontdekken? Onze tools zijn in vele opzichten geschikt om motivatie te vinden om aspecten van het leven te verbeteren, doelen te stellen en een ideale toekomst te creëren. De MindWay Goalsetting Method stelt je in staat betekenisvolle doelen en je persoonlijke ontwikkeling te noteren, zodat je een duidelijk plan volgt met een heldere visie. Wil je bijvoorbeeld gelukkiger en/of intenser leven en je tijd optimaal benutten, zonder stress? Dan is de MindWay Planner zeker iets voor jou, met een effectief systeem waarmee je je ambitieuze leven gemakkelijk structureert. Waar je de reflectieplanner ook voor wilt gebruiken, dankzij MindWay reflecteer je iedere dag op je leven!

Planner

Begin binnenkort al met plannen

Bestel vandaag nog jouw MindWay Goalsetting Method en/of Planner online, reflecteer op je leven en stel doelen voor de korte én lange termijn. Heb je vragen over onze producten? Stel ze dan door te mailen naar info@mymindway.com. Wij staan je graag te woord en vertellen je meer over de voordelen van onze methoden.

Opened planner