Persoonlijke ontwikkeling noteren

  • Leef doelgerichter
  • Creëer je ideale toekomst
  • Verminder stress

Om je persoonlijke ontwikkeling optimaal door te maken, is het een goed idee om je doelen, activiteiten en andere aspecten in het leven te noteren. Gebruik hiervoor de MindWay Goalsetting Method of Planner, want hiermee leef je doelgericht en met een duidelijke structuur. Deze tools geven je de mogelijkheid om je persoonlijke ontwikkeling op een overzichtelijke manier te noteren en te volgen, om zo je doelen helder in kaart te brengen.

Interesse in onze producten? Bezoek de webshop

Je persoonlijke ontwikkeling noteren met jouw doelen voor ogen

MindWay uit Amsterdam heeft de ideale tools ontwikkeld om doelgerichter te leven, op zowel de korte als de lange termijn. Of je nu belang hecht aan een gezond voedingspatroon, carrière maken, een fijn sociaal leven of mindfulness; met de MindWay Goalsetting Method en Planner geef je je ideale toekomst vorm zoals jij het wilt. De eerste tool gebruik je om heldere doelen te stellen, terwijl de Planner gericht is op het creëren van een routine. In beide planners kun je jouw persoonlijke ontwikkeling noteren, visualiseren en hierop reflecteren.

Planner

Lees meer over onze tools of bestel direct online

Wil je meer weten over onze tools? Lees hier dan meer over in onze blog of stuur een mail met je vragen naar info@mymindway.com. Wij geven je graag meer informatie over de inhoud van onze planners en de voordelen hiervan. Wil je direct bestellen? Dat kan heel eenvoudig online!

Opened planner