Mindfulnessplanner

  • Leef doelgerichter
  • Creëer je ideale toekomst
  • Verminder stress

Met een mindfulnessplanner deel jij de tijd op de ideale manier in en stel je heldere doelen voor de toekomst. Mensen die mindfulness in hun leven toepassen, hebben veel baat bij een dergelijk zelfhulpboek. Hiermee zorgen ze namelijk voor meer structuur in hun leven. Heb je hier ook behoefte aan? Ontdek dan de producten van MindWay: de Goalsetting Method en de Planner. Door deze als mindfulnessplanner te gebruiken, geef jij je leven op de ideale manier vorm, op zowel de korte als de lange termijn!

Interesse in onze producten? Bezoek de webshop

Een mindfulnessplanner zorgt voor minder stress en meer structuur

In het drukke leven van vandaag de dag is structuur belangrijk om stress – en zelfs burn-outs – te vermijden en een gezonder leven te leiden. Een zelfhulpboek waarmee je je focust op mindfulness is een bruikbare tool om dit te bereiken. Gebruik onze MindWay Goalsetting Method om heldere doelen te stellen en onze Planner om je tijd efficiënt in te delen en overzicht te creëren. Door een van deze tools als mindfulnessplanner te gebruiken, leer je beter naar je lichaam te luisteren, jezelf te organiseren en aandacht te vestigen op de belangrijke aspecten in het leven. Dit is dan ook precies wat met mindfulness wordt bedoeld, en met een zelfhulpboek die je overal bij je draagt, haal je hier alle voordelen uit!

Planner

Ontdek alles over onze planners

 

Wil je meer weten over het zelfhulpboek voor mindfulness van MindWay uit Amsterdam? Of ben je benieuwd naar de vele andere voordelen van onze mindfulnessplanner? Ontdek in onze blog wat je met jouw persoonlijke levensplanner kunt bereiken. Wij staan je natuurlijk ook graag te woord wanneer je mailt naar info@mymindway.com. Als jij graag je toekomst wilt vormgeven, bestel je onze producten eenvoudig online!

Opened planner