Levensplanner

  • Leef doelgerichter
  • Creëer je ideale toekomst
  • Verminder stress

Heb je behoefte aan een overzichtelijke levensplanner waarin jij je persoonlijke doelen kunt stellen? MindWay uit Amsterdam biedt in dit geval de oplossing voor jou. Onze producten, de MindWay Goalsetting Method en de Planner, zijn de ideale tools om je toekomst vorm te geven. Gebruik deze als planner voor de korte én lange termijn om zo je doelen te bereiken. Ontdek de voordelen voor jou!

Interesse in onze producten? Bezoek de webshop

Waar gebruik je onze levensplanner voor?

Een levensplanner is meer dan alleen een agenda waarin je je activiteiten plant; deze tool gebruik je om je tijd efficiënt in te delen, naar de toekomst te kijken én je doelen te behalen. Dit doe je op allerlei gebieden. Hecht je bijvoorbeeld veel waarde aan een gezond voedingspatroon of ‘mindfulness’? Wil je beter zicht houden op je financiën of carrière? Of wil je intenser leven dan voorheen en alle kansen benutten? Een levensplanner is hét instrument om deze doelen te bewerkstelligen. Onze MindWay Goalsetting Method gebruik je om je doelen te stellen, oftewel als doelenplanner voor de lange termijn, terwijl je de dagelijkse planner goed is om een heldere routine te creëren.

Planner

Vraag naar meer informatie of bestel direct

 

Ontdek alles over onze levensplanner in onze blog of neem contact met ons op als je vragen hierover hebt. Wij staan je graag te woord! Mail hiervoor naar info@mymindway.com. Wil je direct jouw planner bestellen? Dan doe je dit eenvoudig online.

Opened planner