Gedachten opschrijven

  • Leef doelgerichter
  • Creëer je ideale toekomst
  • Verminder stress

Wanneer je met gedachten en gevoelens rondloopt die belangrijk voor je zijn, kun je deze het best opschrijven en structureren. Een zogenaamde ‘gedachteplanner’ helpt je niet alleen om je ideeën, gedachten en gevoelens te onthouden, maar ook om hierop te reflecteren. De MindWay Planner en Goalsetting Method zijn tools waarin je je gedachten en gevoelens kunt opschrijven en mee kunt nemen in je dagelijkse beslissingen. Door deze als gedachteplanner te gebruiken, heb je ze iedere dag bij de hand en kun je ze op ieder gewenst moment raadplegen. Lees meer over MindWay en ontdek hoe wij je kunnen helpen met het creëren van structuur in je dagelijks leven.

Interesse in onze producten? Bezoek de webshop

Je gedachten en gevoelens opschrijven in de MindWay Goalsetting Method en Planner

Onze twee tools, de MindWay Goalsetting Method en Planner, zijn ideaal om te gebruiken als gedachteplanner. Je kunt hierin niet alleen plotselinge gedachten en gevoelens opschrijven, maar deze helpen je ook om betekenis hieraan te geven. In de Goalsetting Method stel je vijf belangrijke doelen en werk je deze uit. Ook visualiseer je verschillende aspecten van het leven, van gezondheid en werk tot je sociale leven en vrijetijdsbestedingen. Door deze doelstellingen en visies creëer je een duidelijk plan om je ideale zelf te worden. Het opschrijven van je gedachten en gevoelens in je gedachteplanner helpt hierbij om je proces van zelfontdekking en zelfontplooiing helder in kaart te brengen. Wil je meer structuur in je dagelijkse leven? Dan is de MindWay Planner dé tool om een duidelijke routine te volgen en je tijd te managen.

Planner

Ontvang meer informatie over onze tools

Wij van MindWay uit Amsterdam geven graag antwoord op al je vragen over onze tools. Wil je de Goalsetting Method of Planner gebruiken als gedachteplanner om zo een duidelijk plan voor de toekomst op te stellen? Of ben je benieuwd waar onze tools nog meer bij helpen? Stuur dan een e-mail naar info@mymindway.com. Natuurlijk kun je ook direct een van onze producten online bestellen en thuis laten bezorgen.

Opened planner